Dvě hlavní postavy Hnutí odporu se přou a udávají, píše Protiproud ...

14. 4. 2023

Přiznejme si, že ANO a SPD se do boje přes ulici nijak neangažuje, čímž ztrácí jistou opoziční auru. A nikdo další výrazný, kdo by byl ochoten bojovat s liberální hydrou a veřejně by dokázal vystoupit jak proti naší příslušnosti k NATO či EU, tak i případně vyslovit přinejmenším neutralitu či podporu Rusku ve sporu bývalých sovětských svazových republik, tady prostě není. Je tu personální nedostatek odvážných a relativně čistých osobností. A pokud se nějaká objeví, média odvedou svou práci a očerní ji, případně ji úplně zlikvidují.

Výzvy opozice vedoucí k mohutnému odporu ...

Miliardáři mlčí a plní si peněženky, milionáři se bojí, aby nepřišli o své příjmy, ti mladí, kteří se vydali na cestu k větším sumám, budou držet ústa vždy. Nespokojenost tak projevují obyčejní lidé, na které dopadá krize nejvíce, zároveň si uvědomují, kdo je skutečným viníkem stávající krize. Někteří z nich se dostavují pravidelně na demonstrace a doufají v blížící se změnu k lepšímu. Jenže doutnavka znamenající světlo na konci tunelu značně zhasíná.

Fialova parta si dělá naprosto co chce a nikoho se na nic neptá. Parlamentní opozice je bez ostrých nábojů, Pětikoalice ovládnula justici, policii i armádu. Média se s podporou nejneschopnější vlády mohou přetrhnout a nad vším blahosklonně kyne hradní generalita. Demokracie naráží na své dno a kdokoliv má odvahu zkusit něco změnit, vystavuje se riziku stíhání.

Kráceno: admin

Jindřich Kulhavý, nadpis: Protiproud, náhledové foto: inadhled