Fakta a argumenty

11. 10. 2017

valencik_foto.jpg

Doc. Radim Valenčík, CSc. (* 1953

K tomu ještě můj dovětek ke Kunštekově analýze

28. 9. 2017

Portál Politikus publikoval materiál ruského autora Antona Orlovský, v němž ruský autor hodnotí stále nervóznější kroky Washingtonu při řešení syrského problému.

14. 9. 2017

Před 80 lety, 14. září 1937, dotlouklo srdce T. G. Masaryka. Pojmem, co nezapadne, zůstane i příštím generacím. Bude jím vším tím, čím ilustruje osobitost našich dějin. Kolonie jsme jaktěživ neměli. Žalář národů dusil nás. Obojí platí i o jiných zemích, vzniklých na jeho troskách. Většinu zmámil amok šovinismu.

11. 9. 2017

Poslanec Pavel Kováčík dostal za vyučenou od bezradného moderátora v pořadu ČT 24. Dovolil si překročit stanovený limit v hodnocení nynějšího stavu domácího zemědělství. A odvážil se jej srovnat s minulým.

28. 7. 2017

Naprosto nekompetentní orgány ministerstva obrany eliminovaly generální štáb, zbyrokratizovaná armáda, nemáme žádné zásoby ... řekl plk.gen.štábu v.v. Ing. Zdeněk Zbytek na fóru BOS.

27. 7. 2017

Dvacet osm let od pádu komunismu lze rozdělit na dva poločasy, což letos vychází na 14 let od vstupu České republiky do Evropské unie. Do té doby se tady sice dělo hodně špatných věcí, korumpovalo se, kradlo a transformace nebyla optimální, ale určitě byla lepší než v okolních zemích.

30. 8. 2016

Zařazení člověka do položky „kapitál“, figurující v účetní rozvaze jako „pasivum“,   dovolilo dospět v rozvitém, na expanzi založeném kapitalistickém systému poprvé v historii do situace, kdy je nadbytek lidské pracovní síly, tvoř&