Jindřichohradecký turnaj ve stolní káče

28. 5. 2018

Dne 26. 5. 2018 ve vinárně v restauraci Perla se uskutečnil tento rok již druhý turnaj ve stolní káče. O pěkné ceny bojovalo celkem 17 hráčů z toho 3 děti a ať byli vítězi či ne, tak každý si nějakou tu cenu odnesl s sebou. Turnaje se také zúčastnila krajská předsedkyně Alena Nohavová, předsedkyně mládeže při ÚV Maruška Pěnčíková, předseda krajské komise mládeže Martin Rataj a koho také nemohu opomenout Stanislava Míku, okresního místopředsedu, který byl velkým pomocníkem nejen při připravování akce, ale také dodal jedny z pěkných cen, o které se soutěžilo a mezi významnými hosty byl i první místopředseda krajského výboru Ivan Nadberežný.

Někteří z hráčů si byli z počátku nejistí, zda káču vůbec roztočí, nakonec si každý nějaký ten bod vybojoval a dle vybojovaných bodů se vyhlašoval nejlepší hráč či hráčka. Ti, co to hráli poprvé, byli po hře velmi překvapeni nejen z míst na kterých se umístili, ale také z toho, že je to hra plná zábavy a legrace.

Výherci se stali: Na prvním místě Lída Růžková, Hana Ondřejová na druhém místě a krásné třetí místo si vybojoval Jiří Fiedler.

Závěrem bych ještě jednou velmi ráda poděkovala všem zúčastněným a také krajskému místopředsedovi Ivanu Nadberežnému za velmi pěkné fotografie pořízené v průběhu hry.

Anna Vaculíková

 

Fotogalerie

Autor: 
Anna Vaculíková
Zdroj: 
Vlastní autora, foto Nadberžný