29. PLES KOMUNISTŮ JINDŘICHOHRADECKA SE VYDAŘIL

31. 1. 2019

V pátek 25. ledna se v sále ZD Radelo ve Velkém Ratmírově uskutečnil už 29. PLES KSČM.
Již několik let jsme v kraji asi jedinou politickou stranou, která ples organizuje.

Po více než měsíci přípravy, starostí a nervů bylo vše připraveno a krátce po 20. hodině byl ples zahájen.

Parket, bez pár míst vyprodaného sálu, byl hned od počátku stále obsazen tanečníky. A bylo jedno, zda výborná hudba DIXIE hrála modernu či dechovku /té bylo méně, což bylo vhodné/. 

Hned po příchodu si mohli účastníci koupit lístky do tomboly, což dělali a tak po krátké době byla tombola vyprodána, to mě osobně bylo dost líto. Zkrátka zase jednou platilo, kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.

O půlnoci jsme vylosovali 10 hodnotných hlavních cen a 3 ceny útěchy. A znovu se potvrdilo, že účastníci ze Slavonic, kterých bylo téměř 30, jsou „děti štěstěny“. Bylo jim přáno.

Atmosféra byla skutečně přátelská, pohodová.

Není potřeba chválit, účastníci si sami udělali – soudě podle jejich vyjadřování – velmi uspokojivý názor.

Děkuji za pomoc všem, kteří nějakou formou pomohli, členkám Levicového klubu žen za výbornou přípravu a zabalení tomboly. Děkuji, bez vás bychom ples neudělali na takovéto úrovni. Hladký a pohodový průběh, velmi dobré dojmy účastníků a účast velkého množství „nových“ účastníků – to jsou tři důležité zkušenosti.

A i to je jeden z důvodů, že zorganizujeme i ples 30. A to opět v pátek, ale tentokrát v roce 2020, a to 24. ledna. To uvádím pro ty, kteří plánují dopředu…

Stanislav Míka, místopředseda OV KSČM

 

Fotogalerie

Autor: 
Stanislav Míka, místopředseda OV KSČM JH. Vložil: milfi
Zdroj: 
vlastní, foto vlastní