PŘEDVOLEBNÍ JÍZDA PARNÍM VLAKEM

15. 8. 2016

V neděli 14. srpna pořádal OV KSČM Jindřichův Hradec společně s OV KSČM Jihlava předvolební akci k podzimním senátním a krajským volbám - jízdu pohádkovým parním vlakem ze Slavonic do Dačic a zpět. Jízda historickým vlakem byla opravdu úžasnou vzpomínkou na dobu minulou. Celá akce byla doprovázena skvělým doprovodným programem. Pro děti byly připraveny různé dovednostní soutěže a skákací hrad. Pro dospělé hrála ve vlaku skvělá harmonika, dětem rozdávali kandidáti ve vlaku sladkosti, prostě fajn atmosféra. Opět se ukázalo, že slogan „S lidmi pro lidi“ není KSČM cizí. Za to patří díky všem, kteří se na této akci podíleli. Zejména kandidátce do Senátu pro volební obvod Jihlava Heleně Vrzalové a všem zúčastněným kandidátům do Zastupitelstva Jihočeského kraje. Jen škoda neúčasti většiny kandidátů z popředí kandidátky KSČM do Zastupitelstva Jihočeského kraje. Akci navštívilo asi sedm stovek účastníků. Většina z nich se svezla zdarma parním vlakem za doprovodu pohádkových postaviček. Byla to opravdu vydařená slunečná neděle.

Radek Nejezchleb, kandidát KSČM do Zastupitelstva Jihočeského kraje
vlastní