Anna Vaculíková, žena roku 2019 a zástupce jihočeské Krajské komise mládeže při ÚV KSČM

12. 5. 2020

V rámci otázek a odpovědí nás krajští zastupitelé a nově kandidující za KSČM informují  o aktuálních otázkách současné situace. Dnes na otázky Aleny Nohavové, předsedkyně Jč KV KSČ odpovídá  Anna Vaculíková.

Patříš mezi mladé funkcionáře strany v našem kraji. Jak chce naše krajská komise mládeže lépe oslovovat mladou a střední generaci?

Jak my si představujeme oslovování mladé a střední generace? Komise mládeže to nemůže táhnout úplně sama. Zajímavost strany a to jak je politicky přitažlivá pro střední a mladou generaci vytváří především vedení strany. My jakožto mladí to můžeme už jen dopilovávat, to znamená převádět do řeči mladých. Vytvářet činnost, která by vedla k masovému přílivu lidí bez podpory vedení strany se mi v této době nezdá úplně reálné. Každopádně vizi jakožto mladí v Jihočeském kraji máme a to je JASNÁ, JEDNODUCHÁ, ZŘETELNÁ, LEVICOVÁ POLITIKA!

Jsi nyní na kandidátce do krajského zastupitelstva. Už jsi přemýšlela, jak se tentokrát zúčastníš volební kampaně?

Kampaně se pochopitelně zúčastním jak nevíce budu moci. Žel, jsem pracovně dost vytížená. Zatím nemohu přesně říci, jak moc budu aktivní při kontaktní kampani, ale vynasnažím se. Volební kampaň dle mého probíhá permanentně – vždyť i komunikace na sociálních sítích, komunikace s lidmi při osobních setkání – to už je kampaň a mě to baví, zajímám se o problémy lidí kolem sebe, a když mohu, tak pomohu.

Děkuji za rozhovor.

Autor: 
Anna Vaculíková, kandidátka do Zastupitelstva Jihočeského kraje
Zdroj: 
Vlastní