Občané Českých Budějovic měli možnost seznámit se s kandidáty KSČM do krajského zastupitelstva

3. 10. 2016

Dnes v pondělí 3. října se kandidáti KSČM do krajského zastupitelstva představili českobudějovickým občanům. Hlavní akce-veřejné představení kandidátů - se uskutečnila od 12,30 hod. v areálu KD Slavie. To však není všechno. Již od 10,00 hod. se jednotlivé skupiny kandidátů rozešly k provádění individuálních besed a setkání s občany do jednotlivých částí města. V této činnost pokračovaly až do pozdních odpoledních hodin.

U KD Slavie moderátorka představení kandidátů Helena Suchá v úvodu seznámila s hlavními částmi programu jihočeských komunistů a poukázala na důležitost přesvědčit o své práci a programové vizi také veřejnost.  Poté předala slovo vedoucímu kandidátu Petru Branému, který seznámil občany s hlavními a aktuálními výsledky práce jihočeských zastupitelů za KSČM v krajském zastupitelstvu. Mimo jiné poukázal na velmi důležitou aktivitu komunistických zastupitelů v krajském zastupitelstvu při prosazení usnesení zákonné aktivity k úpravě „církevních restitucí“. Návrh zákona nyní projednává poslanecká sněmovna. Vyjmenoval celou řadu dalších aktivit, které ve svém komplexu umožňují zkvalitnění života jihočeských občanů.

Při konkrétním představení jednotlivých kandidátů bylo vždy vyjádřeno, v jaké oblasti kandidát působí, jaká je jeho převažující odbornost a na jakou oblast by se chtěl v případě zvolení zaměřit.

Jednotlivé části kontaktní kampaně je možné dokumentovat např. v přiložené fotogalerii. To, co nejvíce kazilo pondělní předvolební akci, byl déšť, který, bohužel, narušil a zkrátil hlavní představení kandidátů a zřejmě zabránil i vyšší účasti občanů města na akci.

jk
JčKV KSČM