Median: KSČM 3%: KSČM žije, aneb o hloupé manipulaci

7. 6. 2022

Z toho, co a jak připravil Median ke zveřejnění a co bylo zveřejněno mediálním mainstreamem, je vidět, jak se s občany naší země manipuluje. 

Koncem května uveřejnila agentura SANEP výsledky volebních preferencí, podle kterých KSČM nezíská ani 1 %. To se mně zdálo trochu divné. O dva týdny později agentura Median přinesla další  zprávu. Informace o KSČM v textovém doprovodu zpočátku opět nic, až později a po dlouhém klikání se je podařilo nalézt...

Najdeme tam celý volební model napsaný mrňavým písmem v napsaném sdělení "Celou zprávu ke sněmovnímu modelu prohlížejte zde" toto:
preference_kscm_kveten_2022.jpg

Výsledky, tento graf i rozbor výsledků najdete přímo na stránkách Medianu:

https://www.median.eu/cs/?p=2824

Takže KSČM má 3 %, což ji dává velkou šanci na to, že ve volbách do místních zastupitelstv obstojí, ale i na to, že pokud se nestane nic mimořádného, tak se dostane i do Sněmovny.

Ale z toho, co a jak připravil Median ke zveřejnění a co bylo zveřejněno mediálním mainstreamem, je vidět, jak se s občany naší země manipuluje. Ale ti si to patrně nenechají líbit, podělí se o to, jak to ve skutečnosti je a budou používat rozum.

Pokud se KSČM podaří obnovit svůj programový charakter, pokud spojí svoje aktivity s návratem k perspektivní, realistické a přitažlivé vizi, pak se vrátí i do parlamentní hry jako silný hráč.

Autor: 
Radim Valenčík, (krátil JK)
Zdroj: 
Zdroj: https://radimvalencik.pise.cz/10317-kscm-zije-aneb-o-hloupe-manipulaci.html