JEDNALO PLÉNUM OV KSČM JINDŘICHŮV HRADEC

26. 1. 2017

V pondělí 23. ledna v podvečer se v Jindřichově Hradci sešli na posledním jednání před okresní konferencí členové OV KSČM.

Cílem jednání byla zejména závěrečná příprava okresní konference včetně návrhů na kandidáty pro podzimní volby do poslanecké sněmovny z našeho okresu. V naší okresní organizaci se na konferenci budou konat i volby vedení okresní organizace. Rozhodli jsme se, že je správné po neúspěšných volbách do krajů, aby zástupci základních organizací volbou potvrdili, zda chtějí stávající vedení i nadále v čele okresní organizace. Největší pozornost ale bude samozřejmě soustředěna na kandidáty do sněmovny. Mezi navrženými je stávající poslankyně Alena Nohavová, která si svým dosavadním působením ve funkci poslankyně kandidaturu plně zaslouží.

Součástí programu byla i informace z jednání Jihočeského KV a ÚV KSČM.

Na každém jednání jsou projednávány i ekonomické záležitosti. Při hodnocení naplnění rozpočtu OV za rok 2016 bylo s uspokojením konstatováno, že se po několika letech podařilo docílit kladného výsledku v hospodaření.

Stranou nezůstala ani příprava 27. Plesu KSČM, který se uskuteční tento pátek ve Velkém Ratmírově. Pro zájemce jsou ještě volné lístky.

Jako všechna jednání, bylo i toto pracovní a výkonnému výboru bylo uloženo doladit zejména poslední záležitosti kolem okresní konference a před ní ještě informovat na pravidelných střediskových poradách především o personálních návrzích.

Stanislav Míka, místopředseda OV KSČM JH. Vložil: milfi
vlastní