Jednal Výkonný výbor JčKV KSČM.

17. 2. 2017

Ve středu 15. února 2017 jednal VV JčKV KSČM.

Jeho členové se seznámili s informacemi vrcholných orgánů ústředního výboru a závěry vyplývající pro krajskou a okresní organizace strany. Šlo například o přípravu na parlamentní volby, postupné upřesňování tézí volebního programu, jakož i další akce, které budou v okruhu naší působnosti v prvním pololetí roku  organizovány a zabezpečovány. Například Mezinárodní den žen, setkání starostů a místostarostů KSČM, poslanecké dny, májové a pietní akce v měsíci květnu a v neposlední řadě výročí upálení M. J. Husa připravované jako celostátní akce na měsíc červenec v lokalitě Pintovka-Tábor. Výkonný výbor ústředního výboru KSČM projednal rovněž otázky mediální prezentace života strany a jednotlivých orgánů KSČM.

Členové výkonného výboru se v dalším zabývali hospodařením krajského výboru v minulém roce a závěry směřujícími k hospodárnému vynakládání finančních prostředků na zabezpečení podzimních parlamentních voleb. Nezapomnělo se ani na seznámení  s prací členů krajského zastupitelstva, jejich zapojení do komisí a výborů.

Projednány byly také výsledky okresních nominačních konferencí KSČM, na kterých byl stanoven postup před parlamentními volbami a návrhy nominací na krajskou kandidátku. V závěru jednání byla projednána příprava krajské nominační konference KSČM, která se uskuteční v měsíci březnu 2017.

Jiří Lejčar. Vložil:milfi
vlastní