Slavonické ženy se o svém svátku opět dobře bavily. Přidáno krátké video.

1. 4. 2017

MěV KSČM spolu s městem Slavonice připravily pro ženy již tradiční oslavu MDŽ, která se konala 4. března v kulturním domě ve Slavonicích. A to nejen pro ženy ze Slavonic, ale i pro ženy z širokého okolí. O této akci se všichni mohli dovědět z plakátů nebo z pozvánek, které byly doručeny do každé domácnosti.

Všechny ženy při příchodu do sálu přivítali zástupci organizace a města, popřáli jim k svátku, předali květinu, přáníčko, a poukázku na zákusek a kávu. A už stačilo jen koupit si los do tomboly a zaujmout místo u stolu.

Oslavu zahájil ing. Hynek Blažek, starosta města a hned následovaly dvě básničky v podání žáků základní školy. Pak už bylo připraveno  vystoupení těch nejmenších - dětí z mateřské školy, které bylo,  jak jinak,  než roztomilé,  bezprostřední a mělo velký úspěch. Děti byly po zásluze odměněny velkým potleskem a sladkým balíčkem.

V tombole bylo připraveno na 350 cen k okamžitému vyzvednutí a 15 hodnotných  cen do hlavního slosování.

Ale to už jen všichni čekali na překvapení, které si každoročně připravují ženy pod vedením s. Pražákové. A opět nezklamaly!! Všichni se při jejich scénce náramně bavili a odměnili je velkým potleskem.
Celé odpoledne moderoval Čestmír Palán a k tanci a poslechu hrála Malá jemnická kapela.

A co na závěr? Jen velké poděkování pořadatelům, účinkujícím a vůbec všem, kteří se na této akci podíleli, ať už třeba jen příspěvkem do tomboly. A o tom, že se taková oslava všem líbí, svědčí každoročně se zvyšující účast. Letos nás v sále bylo na 250, z toho 175 žen. Je dobře, že se dokážeme v této "uchvátané" době zastavit, sejít a pobavit se.

Takže se budeme těšit na příští oslavu MDŽ, a to 10. 3. 2018!!!!!!

Video:

Alena Novotná, Vložil: Milfi
Vlastní autora. Foto: Miloš Fiala. Video: Vojtěch Trčka.