Tři kluci ukamenovali a ukopali plameňáka v ZOO, zranili další, média mlčí o faktu, že šlo o děti našich romských spoluobčanů.

19. 3. 2017

Česká republika:

Snad všechna česká masmédia přinesla zprávu o třech malých spratcích, kteří pronikli do výběhu plameňáků v jihlavské ZOO a ukopali a kameny umlátili jednoho z nich (zvlášť ceněného samečka) a vážně poranili dva další. Policie je naštěstí rychle dopadla, ale potrestáni nebudou ani oni, ani rodiče. Náhrada škody se nebude konat, protože žijou na sociálních dávkách.

Jen náznaky a okrajově se objevují indicie, že jde o cikány. Například Parlamentní listy napsaly: Ke smrti plameňáka se na svém facebookovém profilu vyjádřil také kurátor Richard Viduna. Smrt jednoho z nejlepších samců, otce nejméně osmi vzorně odchovaných mláďat, mají podle Viduny na svědomí tři do zahrady neoprávněně vniklí bezprizorní potomci našich „dlouhodobě plně začleněných spoluobčanů“. Šlo o malé chlapce ve věku 5, 6 a 8 let, kteří vnikli do výběhu plameňáků a kameny a kopanci ubili jednoho z nich. Dva dal ší ptáci jsou zraněni.

Aha! píše: Případ brutálního ubití chovného plameňáka v jihlavské zoo malými gaunery (5, 6 a 8) je šokem pro celé Česko. Děsivé je i to, že s malými spratky si zřejmě neporadí ani úřady......

Blesk píše: Co potom mohou sociální pracovníci dělat, když rodiny těchto malých grázlíků s nimi nespolupracují? Když si například přišel v pátek otec jednoho z grázlů pro potomka na policejní služebnu, ani nevěděl, jak se jmenuje. Jak si to prý má pamatovat, když má šest dětí...

Je strašné, že musíme takto číst mezi řádky a hledat indicie, že žádná média otevřeně nenapíší, že šlo o cikány. Dusivý teror politické korektnosti je ještě dusivější.

Autor: 
Vladimír Stwora. Foto: Foto Aha! – Jiří Čada. Vložil: milfi
Zdroj: 
Parlamentní listy, iDNES.cz/Blog, Blesk, Aha!