Jaroslav Doubraba: Bude se opakovat chyba z poloviny třicátých let?

23. 4. 2017

Před několika dny jsem hovořil s několika lidmi zabývajícími otázkami bezpečnosti. Bylo to neoficiální povídání. Proto si nikdo z nich nebral servítky. Závěr jednoho z diskutujících o evropské politice byl následující: Banda idiotů, alias vedoucích představitelů EU, není schopná ve své naivitě a lenosti pochopit, jak se svět od konce 80. let 20 století změnil.

Mezinárodní pořádek dohodnutý mocnostmi v letech 1944 a 1945 již neplatí. Nastalo nové dělení světa.

Mezinárodní organizace (včetně OSN) jsou již prakticky bez významu. OSN ovládá řada lobistických skupin a islámská je jednou z největších. Jak z toho ven? Už dlouho říkám, že musí dojít k více méně brutální změně politiky EU a k revizi rakovinově rozbujelé agendy tzv. lidských práv. Evropa se nemusí uzavírat světu, ale musí stát na hranicích s klackem ruce. Neboť zlenivělá Evropa je cílem pro politické predátory. V diskusi zaznělo další znepokojivé varování: Žádná tajná služba si nedala ve 20. století před rokem 1938 včas práci s likvidací německého Hitlera. Uvidíme jak se zachovají západní tajné služby dnes v případě tureckého Erdogana. Neboť Erdogan rozjíždí fašistický systém ve velkém stylu. Vždyť po referendu o uznání Erdogana za Vůdce – Führera velkoturecké říše byly desítky členů politické opozice v Turecku zatčeny při policejních raziích jenom proto, že protestovaly proti legitimitě nedělního referenda, které schválilo posílení pravomocí Führera vlastně prezidenta Erdogana. A další posilování moci a agresivita budou následovat. Stejně, jako u Hitlera a jeho nacistické smečky.

Jaroslav Doubraba, senátor Senátu PČR. Vložil: milfi
fc.